Λυκογιάννης: «Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός»

Λυκογιάννης: «Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του Κολοσσού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League.

Ο Κολοσσός Ρόδου γνώρισε τη συντριβή στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς των πλέι οφ, αλλά ο Άρης Λυκογιάννης προσπάθησε να βρει κάποια θετικά στοιχεία από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Μαζέψαμε λίγο το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό κάτω από τους 100 πόντους. Τελειώσαμε… decent το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εμείς απλά θα διασκεδάσουμε και θα παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, προτού συμπληρώσει:

«Πλησιάζουμε τα τέλη Μαίου και είμαστε στα παρκέ από τις 25 Αυγούστου. Είχαμε πολλές διακοπές στο πρωτάθλημα, περάσαμε καιρό χωρίς παιχνίδι και αυτό μας έχει κουράσει. Μας έμεινε ακόμα ένα παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να το διασκεδάσουμε».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Η εικόνα και το σκορ των δεκαλέπτων το αποτυπώνει. Ήταν κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός για τριάντα λεπτά.

Διορθώσαμε την εικόνα μας στο τελευταίο δεκάλεπτο που κερδίσαμε με δέκα πόντους. Βρήκαμε λύσεις στο σκοράρισμα. Είχαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα μικρή συγκομιδή. Είναι μία περίοδος αρκετά δύσκολη να βρεις την ενέργεια και το κίνητρο, ειδικά για μία ομάδα σαν τον Κολοσσό που πρώτη φορά φτάνει να παίζει παιχνίδι πλέι οφ στις 20/5.

Τα παιδιά είναι αρκετά κουρασμένα. Το τελείωμα του παιχνιδιού ήταν αξιοπρεπές. Έχουμε ακόμα μία υποχρέωση. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ