Πασκουάλ: «Σημασία έχει να πάρεις τον τίτλο»

Πασκουάλ: «Σημασία έχει να πάρεις τον τίτλο»

Ο Καταλανός προπονητής μίλησε για τη νίκη επί του Κολοσσού και ξεκαθάρισε ότι σημασία έχει ο τίτλος και όχι τα ρεκόρ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά των πλέι οφ, αλλά όπως ξεκαθάρισε σημασία έχει ο τίτλος και όχι τα ρεκόρ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ:

«Κάναμε μία καλή αρχή στα πλέι οφ. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μας παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο πεντάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε. Στα πλέι οφ είναι φυσιολογικό, σκέφτεσαι το δεύτερο παιχνίδι. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, είναι το ίδιο στα πλέι οφ αν θα κερδίσεις μ’ έναν πόντο ή με είκοσι. Είναι 1-0 το σκορ».

Για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό και τους παίκτες όπως ο Ρίβερς και ο Παππάς που φαίνεται να ανεβάζουν την απόδοσή τους: «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες όσο μπορούμε περισσότερο ενόψει της τελικής ευθείας.

Προσπαθούμε να χειριστούμε την κόπωση, τα λεπτά, τις αποφάσεις, τα πάντα. Ο σκοπός μας είναι να τους κάνουμε καλύτερους και πιο ανταγωνιστικούς ενόψει των πλέι οφ. Έχουμε αρχίσει να είμαστε καλύτεροι, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το 27-0 του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα κι αν θα ήθελε να το σχολιάσει, καθώς δεν το έχει ξανακάνει: «Δεν το γνώριζα. Είμαστε ικανοποιημένοι, έχουμε καλή πορεία όλη τη σεζόν. Στο τέλος θα έχει σημασία μόνο ποιος θα πάρει τον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ