Λυκογιάννης : «Να διασκεδάσουμε με Παναθηναϊκό»

Λυκογιάννης : «Να διασκεδάσουμε με Παναθηναϊκό»

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Κολοσσός προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στα πλέι οφ και εξήγησε σε γενικές γραμμές πώς τα κατάφερε. Αποκάλυψε δε και το σκεπτικό με το οποίο η ομάδα του θα παραταχθεί στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθούν: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της […]

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Κολοσσός προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στα πλέι οφ και εξήγησε σε γενικές γραμμές πώς τα κατάφερε. Αποκάλυψε δε και το σκεπτικό με το οποίο η ομάδα του θα παραταχθεί στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθούν:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Νομίζω ότι ήταν από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, γιατί κρινόταν η τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Νομίζω ότι κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν το πρόβλημα του πρώτου ημιχρόνου και τα αρκετά αβίαστα λάθη ήταν το πρόβλημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Παρ’ όλα αυτά και στην άμυνα πάλεψαν πολύ τα παιδιά, ενώ επιθετικά φάνηκε ότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα μας έδωσε κάτι που είχαμε χάσει λόγω των συνεχόμενων ηττών και αυτό είναι η ψυχολογία. Σουτάραμε πάλι πάνω από 40% τρίποντο. Κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που κερδίσαμε.

Νομίζω ότι για μία ομάδα, όπως ο Κολοσσός, είναι μεγάλη επιτυχία ότι για τέταρτη σερί σεζόν η ομάδα βρίσκεται στα πλέι οφ. Σε μία χρονιά που ήταν αρκετά δύσκολη. Ξεκίνησε καταπληκτικά για εμάς, ενώ ο δεύτερος γύρος κύλησε με αρκετά θέματα και προβλήματα. Ευτυχώς, η τελευταία γεύση και ο τρόπος που τελειώνουμε είναι αρκετά ικανοποιητικός και νομίζω ότι είναι μία ανταμοιβή για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες και όλοι μας εδώ από τις 25 Αυγούστου. Τώρα θα παίξουμε δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο ότι έχουμε αρκετά θέματα. Θα παίξουμε χωρίς τον Τζόουνς και όπως φαίνεται και χωρίς τον Χάρις στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά, νομίζω, αυτά είναι παιχνίδια που μοναδικός στόχος είναι να διασκεδάσουμε, να πάρουμε τη συμμετοχή και να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες και να τελειώσουμε έτσι όμορφα μία ακόμη σεζόν εδώ. Συγχαρητήρια και στον Άρη για την προσπάθεια που έκανε και για το τελείωμα της σεζόν. Είναι μία ομάδα που βελτίωσε την εικόνα της και ένα μεγάλο σωματείο που το χρειάζεται το ελληνικό πρωτάθλημα και εύχομαι την επόμενη χρονιά να είναι και αυτός πιο δυνατός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ