Αλευρογιάννης : «Σας έκανα περήφανους, χωνέψτε το»!

Αλευρογιάννης : «Σας έκανα περήφανους, χωνέψτε το»!

Μετά την απρόσμενη παραμονή του Πανιωνίου στην Α1, ο πρόεδρός του, Σταύρος Αλευρογιάννης, ξεσπάθωσε κατά των αμφισβητιών του!

Ο Πανιώνιος έφτασε ως την κόλαση του υποβιβασμού, αλλά χάρη σε ένα σπάνιο παιχνίδι της τύχης, γλίτωσε! Η εντελώς απρόσμενη ήττα του Κοροίβου από τα Τρίκαλα τον κρατά στην κατηγορία, παρά τη δική του ήττα στο Ρέθυμνο, και ο πρόεδρός του Σταύρος Αλευρογιάννης ξέσπασε. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα πυρά του στράφηκαν και κατά ανθρώπων μέσα από την ομάδα, άλλωστε το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από τους φίλους του Πανιωνίου εναντίον του, καθώς ο υποβιβασμός θεωρείτο βέβαιος.

Τώρα που γλίτωσε ο Πανιώνιος, ο Αλευρογιάννης βρήκε την ευκαιρία να πάρει προσωπική ρεβάνς και δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε με μία πάρα πολύ βαριά ήττα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχα ποτέ τη σκέψη να γίνω παράγοντας. Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε τόσο απ’ έξω όσο κι από εμάς. Είμαι ο μόνος παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδωρηθεί τόσο από τους ίδιους τους Πανιώνιους. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους για ακόμη μία φορά και πρέπει να το χωνέψετε καλά αυτό»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ