ΕΚΤΑΚΤΟ : Σώθηκε ο Πανιώνιος

ΕΚΤΑΚΤΟ : Σώθηκε ο Πανιώνιος

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1, λόγω της νίκης που πέτυχαν τα Τρίκαλα επί του Κόροιβου.

Ο Πανιώνιος πανηγυρίζει για την παραμονή του στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ, μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε εκτός από το Ρέθυμνο αλλά απέφυγε τον υποβιβασμό, λόγω της εκτός έδρας νίκης των Τρικάλων επί του Κόροιβου.

Ο ιστορικός δεν έκανε καλή εμφάνιση στην Κρήτη και ηττήθηκε από το Ρέθυμνο με 90-78 και οι κυανέρυθροι ήταν υποχρεωμένοι να περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα του Κόροιβου με τα Τρίκαλα. Τελικά έγινε η μεγάλη έκπληξη καθώς τα Τρίκαλα (που είχαν ήδη υποβιβαστεί στην Α2) κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στην σεζόν, καθώς επικράτησαν με 85-82. Ήταν μια καταστροφική ήττα για τον Κόροιβο, καθώς σημαίνει τον υποβιβασμό της ομάδας.

Η ομάδα της Αμαλιάδας ήθελε τη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α1 αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους κι έτσι «αποχαρετούν» την μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες του Πανιωνίου παρακολούθησαν από την τηλεόραση τα τελευταία δευερόλεπτα του αγώνα του Κόροιβου με τα Τρίκαλα και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με το τέλος του παιχνιδιού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ