Ο «Λάρι» την έστειλε στον ΠΑΟΚ!

Ο «Λάρι» την έστειλε στον ΠΑΟΚ!

Με κορυφαίο τον Λαρεντζάκη και καλή άμυνα στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ νίκησε με 82-76 την Κύμη, βγαίνει πέμπτη και πέφτει πάνω στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Επί περίπου 25 λεπτά η ΑΕΚ έπαιζε με τη φωτιά και έδινε δικαιώματα στην Κύμη να πιστεύει ότι θα μπορούσε να πάρει στο ΟΑΚΑ τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Τελικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδωσε το σύνθημα, οι συμπαίκτες του ακολούθησαν σε άμυνα κι επίθεση, έτσι η Ένωση νίκησε τελικά με 82-76 και «κλείδωσε» την πέμπτη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, η οποία την στέλνει πάνω στον ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση των πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας.

Μετά από ένα απόλυτα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, όπου η Κύμη χτυπώντας μέσα στη ρακέτα είχε σε μεγάλο διάστημα το προβάδισμα, και έπειτα και από το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με 53-49, η ΑΕΚ αποφάσισε να παίξει άμυνα κι αυτή ήταν η αφετηρία της νίκης της. Ο Λαρεντζάκης με τα τρίποντά του και οι Χάρις, Γκριν, που πήραν τη σκυτάλη στο σκοράρισμα από αυτόν, έδωσαν τις απαραίτητες επιθετικές λύσεις, ώστε να «τρέξει» ένα σερί 18-2, η Ένωση να προηγηθεί με 67-55 στις αρχές της τελευταίας περιόδου και να βάλει στέρεες βάσεις για τη νίκη της.

Η Κύμη προσπάθησε να αντιδράσει με τους Τζόουνς και Σμιθ να την βοηθούν επιθετικά και με ένα τρίποντο του Μακ Φάντεν μείωσε 76-72 ενάμισι λεπτό πριν από το φινάλε, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν ψύχραιμοι στις βολές και «κλείδωσαν» τη νίκη και την πέμπτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ