Τέλος ο Γιαννάκης από τον ΓΛ Φάρο

Τέλος ο Γιαννάκης από τον ΓΛ Φάρο

Ο νέος ιδιοκτήτης του ΓΛ Φάρος, Παντελής Μπούμπουρας, διέκοψε μετά από μόλις λίγους μήνες τη συνεργασία του με τον Γιάννη Γιαννάκη

Η επιστροφή του στα του μπάσκετ μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες είχε πάρει δημοσιότητα, καθότι ο Γιάννης Γιαννάκης υπήρξε πρωτοπόρος team manager στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 δουλεύοντας στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη σε Άρη και Ολυμπιακό, αλλά τελικά η συνεργασία του με τον ΓΛ Φάρο δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Παντελής Μπουμπούρας, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί. Λέγεται μάλιστα ότι αυτή η διακοπή συνεργασίας δεν αφορά μόνο τον ΓΛ Φάρο, αλλά και άλλες κοινές δραστηριότητές τους, πράγμα που ενδεχομένως φανερώνει ότι το πρόβλημα είναι μάλλον προσωπικό.

Αυτό που ακούγεται τώρα είναι ότι ο Γιάννης Γιαννάκης προσπαθεί να στήσει γέφυρες για την επιστροφή του στον Άρη. Φαίνεται μάλιστα πως έχει κάνει κάποιες επαφές, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα ως τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ