Άρης : Ορκωτούς βάζει στην ΚΑΕ ο Γουλιέλμος

Άρης : Ορκωτούς βάζει στην ΚΑΕ ο Γουλιέλμος

Στόχος μια πλήρης αποτύπωση της κατάστασης στα οικονομικά της εταιρίας-Ξεκίνησαν επαφές με την πλευρά Τζένκινς.

Τη συνδρομή ορκωτών λογιστών, στους οποίους θα ανατεθεί η πλήρης αποτύπωση της οικονομικής θέσης της ΚΑΕ Άρης, θα ζητήσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Ο νέος μεγαλομέτοχος των κίτρινων θέλει να μιλήσει -απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας- έχοντας όλη την κατάσταση που παρέλαβε μαζί με τις μετοχές καταγεγραμμένη.

Είναι πιθανό, μέσα από τον έλεγχο αυτό, να προκύψουν και ορισμένα νέα ζητήματα. Λέγεται παραδείγματος χάριν ότι η νέα διοίκηση, εντόπισε μια σύμβαση της ΚΑΕ με ανεξάρτητο λογιστικό γραφείο, από την οποία βρίσκεται σήμερα να οφείλει ένα ποσό της τάξης των 50 χιλιάδων, παρά το ότι στην εταιρία, φυσικά, υπάρχει λογιστήριο.

Μιλάει με τους δικηγόρους του Τζένκινς
Για την υπόθεση Τζένκινς, οι κίτρινοι μίλησαν ήδη με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του παίκτη, ενώ ο Γουλιέλμος, διατηρεί προσωπική επαφή με τους Ισραηλινούς δικηγόρους του παίκτη, με τους οποίους θα έρθει άμεσα σε επαφή. Προφανής στόχος η ανεύρεση φόρμουλας για την καταβολή του ποσού που αφορά την πραγματική οφειλή στον παίκτη και όχι για το σύνολο του προβλεπόμενου ποσού στο συμβόλαιο και για τη δεύτερη σεζόν, στην οποία φυσικά ουδέποτε αγωνίστηκε έχοντας ήδη αποχωρήσει απλήρωτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ