Προμηθέας : «Tιμάει συνολικά το ελληνικό μπάσκετ ο θρίαμβος της ΑΕΚ»

Προμηθέας : «Tιμάει συνολικά το ελληνικό μπάσκετ ο θρίαμβος της ΑΕΚ»

Η ομάδα της Πάτρας συνεχάρη την ΑΕΚ για τον θρίαμβο επί της Μονακό και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο Προμηθέας έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League. Η Ένωση νίκησε με 100-94 τη Μονακό στον τελικό του ΟΑΚΑ και σήκωσε την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα στην ιστορία της.

Η ομάδα της Πάτρας συνεχάρη την Ένωση για τη μεγάλη επιτυχία της, τονίζοντας ότι αξίζει έπαινος προσωπικά στον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο. Επίσης, επισημαίνει ότι  ο θρίαμβος της Α.Ε.Κ. τιμάει συνολικά το ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ. για την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League. Θεωρούμε πως ιδιαίτερη αναγνώριση κι έπαινος αξίζει προσωπικά στον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, για την επιμονή, την σκληρή δουλειά και την πίστη στο όραμά του για τον Σύλλογο που αγαπά και υπηρετεί, που οδήγησαν σε αυτή την σημαντικη επιτυχία, που σημαίνει την μεγάλη επιστροφή της «βασίλισσας» του ελληνικού μπάσκετ στους ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει ιδιαίτερη αξία για όλους μας, καθώς ο θρίαμβος της Α.Ε.Κ. τιμάει συνολικά το Ελληνικό Μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ