«Σκοπεύει να γυρίσει στο ΝΒΑ ο Καλάθης» (pic)

«Σκοπεύει να γυρίσει στο ΝΒΑ ο Καλάθης» (pic)

Ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του NBA, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ανέφερε ότι σύμφωνα με πηγές του Νικ Καλάθης προετοιμάζει το έδαφος για να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!

Σε μια αποκάλυψη που μπορεί να ταράξει τα νερά του μπασκετικού Παναθηναϊκού αλλά ολόκληρης της Ευρώπης προχώρησε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του NBA , ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Όπως ανέφερε σε άρθρο του στο ESPN ο έγκυρος ρεπόρτερ, ο Έλληνας γκαρντ υπέγραψε ως ατζέντη του τον Τζέιμς Ντανλίβι, που θα επωμιστεί τις προσπάθειες εύρεσης προτάσεων από το NBA για τον υποψήφιο MVP της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, ο Βοϊνάροφσκι μέσω του δημοσιεύματος αυτού κάνει γνωστές στις ομάδες του NBA τις βλέψεις του Καλάθη, ο οποίος με την πρόσληψη Ντανλίβι στοχεύει στην επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλάθης προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αφού ο Αμερικανός ατζέντης του είχε σκοτωθεί προ μηνών.

Το συμβόλαιο του 29χρονου γκαρντ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, ήδη από το περσινό καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του, ούτως ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Ο Καλάθης σκέφτεται και μάλιστα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στο NBA, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα υλοποιηθεί απαραίτητα. Πάντως, αν τελικά ο Έλληνας γκαρντ δεν βρει αυτό που επιθυμεί στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ