Παπαπέτρου: Διπλό ρεκόρ καριέρας

Παπαπέτρου: Διπλό ρεκόρ καριέρας

Ο Παπαπέτρου σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε καθώς το προηγούμενο ήταν εκείνο των 13 ριμπάουντ που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανευσινιακό της σεζόν 2014-15.

Διανύει περίοδο φόρμας κάτι που πιστοποίησε χθες. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα, είχε τουλάχιστον 14 βαθμούς στο ranking όμως το χθεσινό παιχνίδι στο Λαύριο ήταν ξεχωριστό για τον ίδιο. Ο διεθνής φόργουορντ σημείωσε δύο ρεκόρ καριέρας και το πρώτο “double-double” του στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Παπαπέτρου σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε καθώς το προηγούμενο ήταν εκείνο των 13 ριμπάουντ που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανευσινιακό της σεζόν 2014-15.

Ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι και οι 31 βαθμοί στο ranking. Το προηγούμενο ήταν εκείνου του αγώνα με τον Άρη όταν είχε 26 βαθμούς.

Παράλληλα για πρώτη φορά ο “Παπ” έφτασε σε “double-double” αφού πέραν των 14 ριμπάουντ του είχε και 19 πόντους.

ΜΙΚΡΑ

 *Μπορεί να μην έκανε το ιστορικό προσπέρασμα στον Νίκο Χατζή που θα τον είχε καταστήσει 1ο σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος -απέχει πλέον εννιά πόντους από αυτό- αλλά ο Βασίλης Σπανούλης με το 466ο παιχνίδι του, έφτασε τον Δημήτρη Παπανικολάου στην 6η θέση της σχετικής λίστας της Stoiximan.gr Basket League (από το 1992-93) και στην 8η από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64).

*Ο κορυφαίος χθες του Λαυρίου Megabolt Αντουέιν Ουίγκινς έφτασε σε μια στατιστική κορυφή της ομάδας της Λαυρεωτικής. Κάνοντας τρία κοψίματα και φτάνοντας τα 23, έγινε ο κορυφαίος μπλοκέρ στην 3ετή ιστορία της ομάδας στη Stoiximan.gr Basket League αφού ξεπέρασε τον Τζίτο Κοκ που είχε 20 στην περσινή σεζόν.

*Στην 3η θέση της ίδιας λίστας ανέβηκε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης με τη 16η τάπα του αφού έφτασε τον Ουσμάν Κρουμπάλι που είχε τον ίδιο αριθμό τη σεζόν 2015-16.

*Κλέβοντας μια φορά την μπάλα ο Σάκης Γιαννακόπουλος έφτασε στη 2η θέση της σχετικής λίστας του Λαυρίου Megabolt στην κατηγορία τον Ντεμάριους Μπολντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ