Κύμη – Τρίκαλα 72-63

Κύμη – Τρίκαλα 72-63

Νίκη η οποία της δίνει τη δυνατότητα να σκέφτεται την πρώτη 8άδα πέτυχε η Κύμη, την ώρα που τα Τρίκαλα σκέφτονται την Α2.

Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Κύμη, που επιβλήθηκε στην Χαλκίδα των Τρικάλων με 72-63 για την 21η αγωνιστική της Basket League. Και λέμε διπλής, καθώς η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη εξασφάλισε, από τη μία, τη σωτηρία της, από την άλλη έκανε «άλμα» για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Στο 10-11 η Κύμη, που κατάφεραν να φτάσουν στο ροζ φύλλο, παρά το γεγονός ότι ο «μπόμπερ» τους ΜακΦάντεν ήταν σε κακή μέρα, μένοντας στους μόλις 5 πόντους. Το «κενό» του Αμερικανού γκαρντ κάλυψαν οι πολύ καλοί σήμερα, Τζόουνς, Σμιθ και Κάιζερ η οποία είχε υψηλό ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει πιο εύκολα στη νίκη, αν δεν είχαν υποπέσει σε σωρεία λαθών «γράφοντας» 25! Από την άλλη τα Τρίκαλα πάλεψαν, ωστόσο κατεβαίνοντας να αγωνιστούν με μόλις οκτώ παίκτες, εκ των οποίων ουσιαστικά πάτησαν παρκέ μόνο οι έξι, δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε πολλά.

Αυτή για την ομάδα του Φώτη Τακιανού ήταν η 18η ήττα σε 21 ματς με τις ελπίδες παραμονής πλέον να είναι απειροελάχιστες. Οσον αφορά την εξέλιξη του ματς, οι Θεσσαλοί στάθηκαν ανταγωνιστικά για τρία δεκάλεπτα, όμως η διαφορά «άνοιξε» στο τέταρτο. Σμιθ, Τζόουνς και ΜακΓκι εδωσαν πολύτιμες επιθετικές λύσεις στους γηπεδούχους που σημείωσαν 23 πόντους στο διάστημα αυτό.

Έτσι ξέφυγαν με διψήφιο αριθμό πόντων (65-55 και 72-61 λίγο πριν το φινάλε), και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 30-29, 49-48, 72-63

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ