Λαρεντζάκης : «Υπήρξε χαλάρωση, την Τετάρτη το πιο σημαντικό παιχνίδι»

Λαρεντζάκης : «Υπήρξε χαλάρωση, την Τετάρτη το πιο σημαντικό παιχνίδι»

Η ΑΕΚ επικράτησε 96-86 του Λαυρίου και το έπιασε στη βαθμολογία, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να παραδέχεται πως υπήρξε κάποια χαλάρωση στα τελευταία λεπτά, κάτι που «δεν έπρεπε να γίνει», ενώ επεσήμανε πως «την Τετάρτη έχουμε ένα κρίσιμο ματς».

Αν και έχασε τη διαφορά που είχε χτίσει, η ΑΕΚ επικράτησε 96-86 του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε στα θετικά εντός των συνόρων αποτελέσματα και έδειξε έτοιμη για το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Στρασμπούρ (28/3). Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραδέχθηκε πως υπήρξε κάποια χαλάρωση στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στους δέκα, επισημαίνοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του έπρεπε να δείξουν στοιχεία και για το πρώτο ματς κόντρα στους Γάλλους.

«Υπήρξε κάποια χαλάρωση. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Το Λαύριο έβαλε τα σουτ, μπήκε στο παιχνίδι. Του το επιτρέψαμε, δεν έπρεπε να γίνει. Πήραμε τελικά και τη διαφορά, που μπορεί να χρειαστεί για την 3η θέση. Τέλος καλό όλα καλά και συνεχίζουμε, την Τετάρτη έχουμε ένα κρίσιμο ματς», ανέφερε αρχικά.

«Το θέλαμε πολύ το ματς, το είχαμε δουλέψει. Χάσαμε στον Πανιώνιο, έπρεπε να νικήσουμε ό,τι και να γίνει και να δείξουμε στοιχεία και για την Τετάρτη, που είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι», πρόσθεσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, για να καταλήξει πως «κρατάμε την χαλάρωση, έφυγε λίγο το μυαλό μας, το παιχνίδι τελειώνει όταν ολοκληρωθούν και τα 40 λεπτά».

Διαβάστε ακόμα 

ΑΕΚ – Λαύριο 96-86

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ