Μαυροειδής: «Προέχει το Λαύριο και μετά η Στρασμπούρ»

Μαυροειδής: «Προέχει το Λαύριο και μετά η Στρασμπούρ»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στάθηκε στη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο και τόνισε πως στην ΑΕΚ σκέφτονται μόνο αυτήν!

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο (24/03, 17:00), ξεκαθάρισε πως όλοι στην Ένωση επιθυμούν να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες στην Basket League οπότε στρέφουν όλη την προσοχή τους στο στο πρωτάθλημα και μετέπειτα στην ευρωπαϊκή  «μάχη» κόντρα στην Στρασμπούρ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας σέντερ στo blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο ματς για το Πρωτάθλημα της Basket League, καθώς αύριο φιλοξενούμε το Λαύριο στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά την ήττα που κάναμε την προηγουμένη αγωνιστική με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μια ήττα που μας στενοχώρησε πολύ, και επιπλέον διέκοψε ένα καλό σερί που είχαμε δημιουργήσει στο Πρωτάθλημα.

Πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά όμως. Έχουμε ακόμη πολλές μάχες να δώσουμε και στο Πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη που βρισκόμαστε ένα βήμα από το Final-4. Προέχει το Λαύριο και μετά η Στρασμπούρ.

Ξέρουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι το Λαύριο και όλοι θυμόμαστε, ότι μας έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος με οκτώ πόντους. Θέλουμε τη νίκη και θα παλέψουμε κάνοντας αυτά, που πρέπει για να την κατακτήσουμε.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε χρόνο αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, καθώς δεν είχαμε κάποιο ευρωπαϊκό ματς. Είδαμε τα λάθη μας από το τελευταίο ματς, στόχος είναι να τα διορθώσουμε και να φτάσουμε στη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ