Αγγέλου : «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι»

Αγγέλου : «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος παραδέχθηκε πως τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και τόνισε πως θα εφαρμόσει στην αρχή το «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι»!

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (24/03, 18:30, ΕΡΤ-1) τον Προμηθέα Πάτρας, για την 20η αγωνιστική της Basket League. Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.arisbc.gr, ως προπονητής των Θεσσαλονικών, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε:

«Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, θα εφαρμόσουμε στην αρχή το ‘τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι’. Αυτό έχει σχέση με την έκφραση αλλά όχι με την πίστη, την εργατικότητα και τη συνέπεια που απαιτείται τη συγκεκριμένη στιγμή. Αρχή στο μπάσκετ και στα ομαδικά σπορ είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο σου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Προμηθέα που σε πολλούς τομείς έκφρασης αυτής της ομάδας αξίζει σεβασμός. Παράλληλα υπάρχουν και οι αγωνιστικές παράμετροι που είναι αξιοπρόσεκτες. Θα προσπαθήσουμε στα περιθώρια εκείνα του χρόνου που έχουμε, να προσεγγίσουμε τις παραμέτρους αυτές με αλληλεγγύη και ομαδικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ