Τελειώνει από τον Άρη ο Γιαννάκης!

Τελειώνει από τον Άρη ο Γιαννάκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου έδειξε την πόρτα της εξόδου από τον Άρη στον δράκο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Δημήτρης Γουλιέλμος κάλεσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στα γραφεία της ομάδας και του γνωστοποίησε την πρόθεση οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους και ο δράκος να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα!

Μάλιστα ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα που φέρονται να είναι πιθανοί αντικαταστάτες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Βαγγέλης Αγγέλου και τον Λευτέρη Σούμποτιτς, δύο προπονητές που στο παρελθόν έχουν καθίσει στον κίτρινο πάγκο.

Οσον αφορά την απόφαση της νέας διοίκησης, αυτή προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, καθώς ο Γιαννάκης είναι μια τεράστια μορφή του Άρη, που «έβαλε πλάτη» σε όλη αυτή τη δύσκολη σεζόν για την ομάδα. Ηταν εκείνος που κράτησε τους παίκτες ενωμένους και που έκανε πολλά περισσότερα από τις αρμοδιότητές του προκειμένου να λυθούν – όσο είναι δυνατόν- τα τεράστια προβλήματα που προέκυπταν καθημερινά για την ομάδα.

Από την άλλη, η διοίκηση των Γουλιέλμου – Καπάζογλου, προς το παρόν δεν έχει στα χέρια της τις μετοχές ώστε να μπορεί να ασκεί διοίκηση επισήμως. Τη δεδομένη στιγμή «αφεντικό» παραμένει ο Νίκος Λάσκαρης, συνεπώς η κίνησή της να απομακρύνει (όπως όλα δείχνουν) τον Παναγιώτη Γιαννάκη από την τεχνική ηγεσία, χτυπάει κάπως άσχημα και άκομψα….

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ