Παπαθεοδώρου : «Μεγάλη νίκη, σε γήπεδο που είναι δύσκολο να παίζεις»

Παπαθεοδώρου : «Μεγάλη νίκη, σε γήπεδο που είναι δύσκολο να παίζεις»

Η συνέντευξη Τύπου του Ελληνα τεχνικού.

Στα μεγάλα σουτ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο σημείο, στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του Άρη. Ο Ελληνας τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είπε ακόμη ότι χρειάζεται χρόνο για να χτίσει τον δικέφαλο με το μέταλλο που θέλει και πως ο χρόνος θα δικαιώσει την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα: «Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, σε ένα γήπεδο όπου είναι δύσκολο να παίζεις. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, θέληση και διάθεση να κερδίσει για τους δικούς του λόγους. Για 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς τις προϋποθέσεις για να φτιάξουμε μία διαφορά. Θα έλεγα ότι χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ μέχρι το 38′ και βάλαμε στο τέλος τα μεγάλα σουτ που μας έδωσαν τη νίκη.

Αμυντικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στο μισό γήπεδο, εκτός από τα ριμπάουντ όπου ο Αρης είχε επιθυμία να κυνηγήσει κάθε μπάλα. Σκόραρε μεγάλα καλάθια σε λήξεις επιθέσεων. Ο τρόπος που επιστρέψαμε στο παιχνίδι, μας επιτρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ηταν η δική τους προσωπικότητα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στη Ρόδο. Θα απολαύσουμε σήμερα τη νίκη μας και αύριο να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνιδι. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον ΑΡΗ για το δύσκολο έργο που έχουν».

Για τους Ζάρα και Γκος: «Ο Ζάρας κλήθηκε σε ένα δύσκολο σημείο του παιχνιδιού. Είχε πολύ μεγάλη διάθεση να παίξει. Έκανε κάποια λάθη από τον ενθουσιασμό του αλλά η ποιότητα του και η ικανότητα που έχει στο σουτ, ήταν μονόδρομος ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Γκος είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης μας. Και τους ηγέτες, τους στηρίζεις στις καλές και κακές στιγμές. Πόσω μάλλον όταν ένας παίκτης έχει προσωπικότητα. Η ποιότητα του, ήταν ο λόγος που τον κρατήσαμε στο ματς».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι προσπαθήστε να τονίσετε κάτι με υπερβολικές λέξεις. Το μέταλλο μίας ομάδας δεν φτιάχνεται σε μία χρονιά. Ειδικά για εμάς, που είμαστε μία ομάδα η οποία στηρίζεται σε αρκετά νέα παιδιά. Η διάθεση, η προσωπικότητα και το πάθος μας, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι κάτι δημιουργείται. Ακόμα είμαστε σε φάση εξέλιξης. Εχουμε δείξει καλά δείγματα αλλά και ότι χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά. Ο χρόνος θα δικαιώσει την προσπάθεια που γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ