Basket League : Χωρίς προβλήματα Άρης και ΠΑΟΚ

Basket League : Χωρίς προβλήματα Άρης και ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη και του ΠΑΟΚ, εν όψει του εξ αναβολής μεταξύ τους αγώνα για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό (21/3, 18:30) εξ αναβολής μεταξύ τους αγώνα για την 18η αγωνιστική της Basket League συνέχισαν Άρης και ΠΑΟΚ, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους και να καταστρώνουν έτσι απρόσκοπτα τα πλάνα τους για το ντέρμπι του Nick Galis Hall.

Στον Άρη, που απουσίασε μονάχα ο 18χρονος γκαρντ Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδειξε στους παίκτες του βίντεο με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ, πριν βγουν στο παρκέ για να κάνουν το πρόγραμμά υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού.

Στον ΠΑΟΚ, η ημέρα ξεκίνησε με ατομική προπόνηση για τους περισσότερους παίκτες και συνεχίστηκε -επίσης- με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ενώ ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ