Παπαγιάννης : «Μετά τους Κινγκς, είχα πρόταση να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό»

Παπαγιάννης : «Μετά τους Κινγκς, είχα πρόταση να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, σε συνέντευξη του, αποκάλυψε την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τον επαναπατρίσει για χάρη του Παναθηναϊκού, όταν κόπηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο 21χρονος σέντερ έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα eurohoops.net και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων και την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά συνέβησαν όταν κόπηκε από το ρόστερ των Σακραμέντο Κινγκς και πριν υπογράψει 10ήμερο συμβόλαιο με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που εξελίχθηκε σε μόνιμο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-2019.

Αναλυτικά η αναφορά του Γιώργου Παπαγιάννη στο εν λόγω συμβάν:

«Είχα μια προσφορά από τον Παναθηναϊκό να γυρίσω πίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο κ. Γιαννακόπουλο, που μου έκανε αυτή την πρόταση, που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε ξανά. Αποφάσισα όμως να παραμείνω στην Αμερική, να κοιτάξω τι επιλογές μπορούσα να έχω.

Κατευθείαν την επόμενη μέρα όταν είχα κοπεί από την ομάδα (Κινγκς), μεταφέρθηκα εδώ στο Λ.Α., άρχισα προπονήσεις κανονικά, γυμναστήριο, έκανα και μποξ, οπότε θα μπορούσα να έχω τη φυσική κατάσταση που απαιτούνταν για το ΝΒΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ