Σάκοτα : «Τόσα χρόνια αυτό δεν το έχω ζήσει»

Σάκοτα : «Τόσα χρόνια αυτό δεν το έχω ζήσει»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα (69-71) της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο, με τον έμπειρο προπονητή να στέκεται σε μια τεχνική ποινή που δέχθηκε.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έκανε παράπονα για τη διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Έκανε αρκετά καλή νίκη για την συνέχεια. Εμείς μπήκαμε κουρασμένοι αρκετά, προφανώς και εμείς άνθρωποι είμαστε, είναι αρκετά παιχνίδια με μεγάλη σημασία. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά έλειπε η ενέργεια, μπορεί και ένας παίκτης λιγότερος, ο Ντούσαν.

Το ματς όμως, κρίθηκε σε τρία σημεία. Το ένα ήταν τα ατομικά σημεία. Ο Κάμινγκς, ο καινούργιος παίκτης του Πανιωνίου μάς έκανε σκορ 11 πόντους σε 10 λεπτά. Και στο τέλος που κρινόταν το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Δεχθήκαμε δύο τρίποντα μία τεχνική ποινή για κάτι που σε τόσα χρόνια δεν έχω ζήσει ποτέ. Δηλαδή να μιλάω με τον παίκτη μου που έκανε ένα λάθος και να μου δώσει τεχνική ποινή σε ένα σημείο στο οποίο κρινόταν το παιχνίδι. Εννοείται ότι και εμείς φταίμε για πολλά θέματα. Άνθρωποι είμαστε, δεν είναι εύκολο, συνεχίζουμε.

Δεν ξέρω εάν ο Ντούσαν θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ειδικός δεν είμαι. Οι γιατροί ξέρουν λίγο καλύτερα. Μπορεί να πάρει κάποιες μέρες, αλλά δεν ξέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ