ΓΣΛ Φάρος : Ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος του ο Μπαρτ

ΓΣΛ Φάρος : Ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος του ο Μπαρτ

Ο Στιβ Μπαρτ τζούνιορ πέτυχε 28 πόντους στη μεγάλη νίκη του ΓΣΛ Φάρου κόντρα στον Άρη και ισοφάρισε την καλύτερη προσωπική του επίδοση στο σκοράρισμα.

Ο Στιβ Μπαρτ ήταν εξαιρετικός στο χθεσινό παιχνίδι του ΓΣΛ Φάρου με τον Άρη, πετυχαίνοντας 28 πόντους και οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη (81-76) επί των Θεσσαλονικιών. Ο Αμερικανός γκαρντ ισοφάρισε έτσι την κορυφαία του επίδοση από πλευράς σκοραρίσματος στην Basket League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για την σπουδαία εμφάνιση του Μπαρτ με τον Άρη:

«Η Ελλάδα ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία έπαιξε μπάσκετ πριν από 11 χρόνια με την Ολυμπιάδα Πάτρας, για να ακολουθήσει πέρσι ο Απόλλων. Ο Στιβ Μπαρτ τζούνιορ παίζει και πάλι στη Basket League και επέστρεψε ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση του στο σκοράρισμα, για να οδηγήσει τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο στην πολύτιμη νίκη επί του Άρη.

 

Ο Αμερικανός γκαρντ ο πατέρας του οποίου έπαιξε επίσης στη χώρα μας με τον Ηρακλή την περίοδο 1992-93, σημείωσε 28 πόντους επίδοση στην οποία είχε φτάσει άλλες δύο φορές ως παίκτης της Ολυμπιάδας Πάτρας. Ήταν για την περίοδο 2006-07 εκτός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο και εντός έδρας απέναντι στο Μαρούσι. Πέρσι με τον Απόλλωνα είχε 27 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Μπαρτ επέστρεψε στο ελληνικό Πρωτάθλημα με το αγαπημένο του 20+. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε ή και ξεπέρασε τους 20 πόντους για 15η φορά στα 29 παιχνίδια του στην κατηγορία. Πριν το χθεσινό, έφτασε σε ανάλογη επίδοση σε οχτώ από τα 18 παιχνίδια του με την Ολυμπιάδα την περίοδο 2006-07 και σε έξι από τα 10 με τον Απόλλωνα πέρσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ