Basket League : Ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός, δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ

Basket League : Ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός, δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ

Η 19η αγωνιστική της Basket League θα ρίξει αυλαία σήμερα με δύο αγώνες. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν τη νίκη για να συνέλθουν από τη συντριβή της Πέμπτης από την Μπαρτσελόνα, θέλοντας παράλληλα να συνεχίσουν […]

Η 19η αγωνιστική της Basket League θα ρίξει αυλαία σήμερα με δύο αγώνες. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν τη νίκη για να συνέλθουν από τη συντριβή της Πέμπτης από την Μπαρτσελόνα, θέλοντας παράλληλα να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» αναφορικά με απουσίες παικτών.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και παρέμεινε κλινήρης με υψηλό πυρετό με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Σχετικά με τον Κιμ Τιλί, αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξί ποδός. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ λίγες μέρες έπειτα από τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, εκτός έδρας. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα, θα περιμένει ως και την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του γιου του, Ντούσαν, ο οποίος χτύπησε στη μέση στην αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ, στην Τσεχία.

Από την άλλη, οι κυανέρυθροι βρίσκονται στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία και θα παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη. Στα θετικά για τον κόουτς των Νεοσμυρνιωτών, Βαγγέλη Ζιάγκο και η παρουσία του Μαρκίθ Κάμινγκς, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Ένωση.

Στις 17:00 είναι προγραμματισμένα τα τζάμπολ και των δύο παιχνιδιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ