Παπαθεοδώρου : «Ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση ωρίμανσης»

Παπαθεοδώρου : «Ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση ωρίμανσης»

Η συνέντευξη Τύπου του δικεφάλου.

Εστω και λίγο αγχωτικά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να λυγίσει το Ρέθυμνο, επικρατώντας της Κρητικής ομάδας στην Πυλαία με 80-72. Στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πως η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε φάση ωρίμανσης και πως μπορούσε να πάρει την πρόκριση στα διπλά παιχνίδι με την Καρσίγιακα για το Champions League.

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που νομίζω ότι επιβεβαίωσε τα σχόλια που κάναμε τις προηγούμενες μέρες. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει πολύ έξυπνα και προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες της. Ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε ένα προβάδισμα, όχι ασφαλείας, αλλά μπορούσαμε να το έχουμε στο χέρι μας. Μπορούσαμε στο τέλος να κερδίσουμε πιο εύκολα, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες καταστάσεις.

Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε και για αυτό  είναι σημαντικό το ότι αντιδράσαμε. ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Αρχικά γιατί είχαμε πιστέψει πως μπορούμε να προχωρήσουμε στο Basketball Champions League. Δείξαμε και στα δύο παιχνίδια με την Καρσίγιακα ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε σε φάση ωρίμανσης. Εκτός από τους έμπειρους Αμερικανούς, έχουμε παίκτες που πρέπει να πάρουν τις κατάλληλες εικόνες κι εμπειρίες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά για την διαδρομή τους ως τώρα», κατέληξε ο Παπαθεοδώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ