Τι Τζέι : «Στο χέρι του Κολοσσού να ανατρέψει την κατάσταση»

Τι Τζέι : «Στο χέρι του Κολοσσού να ανατρέψει την κατάσταση»

Όσα έγραψε στο μπλογκ του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει την Κυριακή (18/3, 17:00 – COSMOTESPORT 4HD) ο Κολοσσός, καθώς φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 19η αγωνιστική. Ο Μπρέι Τι Τζέι, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει κάτι απέναντι στους Πειραιώτες και πως θα παίξει στο ματς όσο πιο σκληρά μπορεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: «Γεια σας και πάλι φίλοι μου. Δυστυχώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα καταφέραμε απέναντι στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα στο γήπεδό μας. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά οι αντίπαλοί μας έβγαλαν περισσότερη ενέργεια από εμάς και έτσι πήραν τη νίκη.

Όμως, στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση, παρά το γεγονός πως αυτή την στιγμή έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Κι αυτό γιατί η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση πνευματικά. Αυτή την εβδομάδα κάναμε κάποιες δυνατές προπονήσεις και ο καθένας μας δούλεψε σκληρά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και οι 26 αγώνες του. Αλλά, δεν πρέπει να επιτρέψεις σε ένα κακό σερί να σου χαλάσει την ψυχολογία.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς και πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και πάμε εκεί για να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Εάν καταφέρουμε και είμαστε κοντά μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Τι Τζέι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ