«Νοσοκομείο» ξανά ο Ολυμπιακός

«Νοσοκομείο» ξανά ο Ολυμπιακός

Οι Μάντζαρης, Παπανικολάου και Τιλί αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αμφίβολος ο πρώτος για τον Κολοσσό, δεν παίζουν σίγουρα οι άλλοι δύο.

Όταν ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα, σίγουρα τα αντιμετωπίζει μαζεμένα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε απλά να διαχειριστεί το κλίμα για την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, αλλά του έτυχαν και τρεις απουσίες. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού: «Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν συμμετείχε στην προπόνηση και παρέμεινε κλινήρης με υψηλό πυρετό. Η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο (σ.σ. την Κυριακή).

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει τις θεραπείες λόγω του οστικου οιδήματος κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας και τενοντίτιδας επιγονατιδικου. Δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Ο Κιμ Τιλί αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξί ποδός. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού».
Όπως καταλαβαίνετε η περίπτωση του Γάλλου είναι κάπως ανησυχητική και έρχεται και η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας με το ταξίδι στη Μόσχα για την ΤΣΣΚΑ και την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Εφές. Περισσότερα για τους αμφίβολους θα γνωρίζουμε σίγουρα την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ