Μπράουν : «Ο Σπανούλης παίζει το μπάσκετ με τον… σωστό τρόπο»

Μπράουν : «Ο Σπανούλης παίζει το μπάσκετ με τον… σωστό τρόπο»

Ανυπόμονος να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τους ερυθρολεύκους να κατακτήσουν τίτλους.

Έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος τόνισε πως είναι ανυπόμονος να ξεκινήσει προπονήσεις με τους ερυθρολεύκους και επισήμανε πως ο Βασίλης Σπανούλης θα κάνει την προσαρμογή του στην ομάδα ευκολότερη.

«Νιώθω καλά. Χαίρομαι που επέστρεψα στην Ευρώπη σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες…», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Για το πόσο εύκολο θα είναι να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα: «Στο τέλος της ημέρας είναι… μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο! Προπονούμουν κάθε μέρα. Το μόνο που είναι δύσκολο είναι πως ο χρόνος τρέχει και εγώ χρειάζομαι λίγο για να μάθω τα συστήματα σε άμυνα και επίθεση. Θεωρώ όμως πως όλα θα πάνε καλά μόλις βρεθώ στο παρκέ με όλους ».

Για τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ. Να δώσω εμπειρία. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες και θέλω να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Θα παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Ευρωλίγκας και για το πρωτάθλημα… Όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στην ώρα του».

Για τη διετή παρουσία του στο ΝΒΑ με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς: «Ήταν διασκεδαστική εμπειρία. Ο προπονητής μου, οι συμπαίκτες μου… Πέρασα δύο σπουδαία χρόνια στο Χιούστον. Το να παίζεις κάθε μέρα με αυτά τα παιδιά και να ανταγωνίζεσαι σπουδαίους παίκτες στους αγώνες είναι μοναδικό. Ήταν μια διδακτική εμπειρία για εμένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και εδώ. Θέλω να χρησιμοποιήσω την γνώση μου και να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός ότι από τον Τζέιμς Χάρντεν θα έχει συμπαίκτη τον Βασίλη Σπανούλη: «Με τον Σπανούλη θα είναι λογικά πολύ εύκολη η μετάβασή μου από το ΝΒΑ. Μετά τον Τζέιμς (σ.σ. Χάρντεν) το να παίζω με τον Σπανούλη θα είναι εύκολο. Και οι δύο παίζουμε μπάσκετ, είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Ο Σπανούλης παίζει το μπάσκετ με τον… σωστό τρόπο. Οπότε θα είναι εύκολο και ανυπομονώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ