Πέτεγουεϊ : Την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Πέτεγουεϊ : Την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ.

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται την Κυριακή (25/2), ο Τεράν Πέτεγουεϊ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θα αρχίσει το ταξίδι του από το Παρίσι (σ.σ. έμεινε στη Γαλλία μετά την προ ημερών λύση της συνεργασίας του με τη Ναντέρ), θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, μέσω Αθήνας, στις 17.55 και τη Δευτέρα (26/2), αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του στο εντός έδρας παιχνίδι, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, για τη 17η αγωνιστική, με τα Τρίκαλα (3/3).

Στο μεταξύ, ο Πέτεγουεϊ εξέφρασε τις πρώτες του σκέψεις για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω για τη μεγάλη παράδοση της ομάδας και όποιον και να ρώτησα μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους και την πόλη.

Γνωρίζω, επίσης, τον Φιλ Γκος, με τον οποίο έπαιξα αντίπαλος στην Ιταλία. Εχουμε μιλήσει με τον προπονητή, μου έχει πει τι θέλει να φέρω στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία συζήτηση και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Κατέληξε επισημαίνοντας: «Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει μπροστά της ευρωπαϊκούς αγώνες! Το Basketball Champions League είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση δείχνει πολλά για την δυναμικότητα της ομάδας.

Ανυπομονώ για τα παιχνίδια με την Πινάρ Καρσίγιακα. Ξέρω, επίσης, πως η Basket League είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Έχει πολύ καλή φήμη.

Για μένα ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει έναν παίκτη που θα δίνει τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ένας παίκτης με πολλή ενέργεια, έχω πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ