«Όχι» του Συμβουλίου Εφετών για έκδοση της Τζόρτζιας Ευσεβίου στην Ελβετία

«Όχι» του Συμβουλίου Εφετών για έκδοση της Τζόρτζιας Ευσεβίου στην Ελβετία

Αρνητική απάντηση εισέπραξαν από το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας οι ελβετικές Δικαστικές Αρχές στο αίτημά τους για άμεση έκδοση της Τζόρτζιας Ευσεβίου

Οπως αναμενόταν το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας απάντησε αρνητικά στο αίτημα των ελβετικών Δικαστικών Αρχών στο αίτημά τους για άμεση έκδοση της Τζώρτζιας Ευσεβίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα στις dikografies.blogspot.gr «…ανάσα, για την σύζυγο του μεγαλομετόχου του Αρη Μπάσκετ Τζώρτζια Ευσεβίου αποτελεί η απόφαση του συμβουλίου εφετών της Αθήνας, που είπε “ΟΧΙ” στο αίτημα των ελβετικών Δικαστικών Αρχών, να εκδοθει και να δικαστεί εκεί. Οι ελβετοί έχουν ζητήσει την έκδοση της κ. Ευσεβίου, προκειμένου να δικαστεί εκεί, γιά την υπόθεση της μήνυσης του Λετονού Μάικλ Σουμπότινς, που ισχυρίζεται ότι, το ζεύγος Λάσκαρη υπεξαίρεσε 915 κιλά χρυσού και 57.000.000 ευρώ.

Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα των ελβετικών δικαστικών Αρχών, καθώς η ίδια υπόθεση διερευνάται ήδη από την ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα εκκρεμεί στο στάδιο της ανάκρισης, όπου είναι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου.

Γιά την υπόθεση της υπεξαίρεσης η Τζώρτζια Ευσεβίου κατέβαλλε την εγγύηση των 200.000 ευρω, που όρισε η ανακρίτρια μετα από την απολογία της και πλέον είναι ελεύθερη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ