ΠΑΟΚ : Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες και πρόγραμμα «βουνό»

ΠΑΟΚ : Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες και πρόγραμμα «βουνό»

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ενόψει αρχικά του αγώνα με τα Τρίκαλα, αλλά και τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις του προσεχούς διαστήματος.

Μετά τις ημέρες ξεκούρασης λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε την Τετάρτη (21/2) σε ρυθμούς προπόνησης. Ετσι ο δικέφαλος ξεκίνησε προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεις στις αρχές Μαρτίου.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας με το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα (3/3) για την Basket League, τα δύο παιχνίδια με την Πίναρ Καρσίγιακα (6 και 14/3) για τους «16» του Basketball Champions League, αλλά και το κλασικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Στο σημερινό πρόγραμμα που ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με προπόνηση στη κεντρική σάλα του κλειστού της Πυλαίας, συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές Λίνος Χρυσικόπουλος, Θοδωρής Ζάρας, Θοδωρής Καρράς, Λάκι Τζόουνς, Δημήτρης Καραμανώλης, Γιάννης Γιανναράς, αλλά και ο Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας με προστατευτικό νάρθηκa. Ο Αμερικανός παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από την Πέμπτη θα ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και οι Απόλλων Τσόχλας, Φιλ Γκος και Νταρνέλ Τζάκσον, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) στις 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ