Ολυμπιακός : Τα τυπικά για Μπράουν

Ολυμπιακός : Τα τυπικά για Μπράουν

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη αποστειλει το συμβόλαιο με τον Αμερικανό σκόρερ.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η υπόθεση Μπόμπι Μπράουν για τον Ολυμπιακό.  Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία,  με την ομάδα του Πειραιά να έχει αποστείλει ήδη τα συμβόλαια στον παλαι ποτέ παίκτης της Σιένα,  ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας.
Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal,  την ώρα που ο Μπράουν έχει μιλήσει και με ανθρώπους του Ολυμπιακού για όσα θα πρέπει να γνωρίζει για τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό.
Οι Πειραιώτες γίνονται υπερβολικά ισχυροί στην περιφέρεια τους και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκει πια έναν επιπλέον επιθετικό πόλο για τα ματς της ομάδας του. Ο 33χρονος γκαρντ είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα,  το deal έκλεισε με καλούς οικονομικούς όρους με τον  Ολυμπιακό να γεμίζει ασφυκτικά στην περιφέρεια του και τον Γιάννη Σφαιρόπουλου να βρίσκει στο πρόσωπο του Αμερικανού το στήριγμα που είχε ανάγκη ο Βασίλης Σπανούλης.
Όπως είχε γράψει το 10.gr, ο Ολυμπιακός είχε θέσει ως πρώτες επιλογές του για την προσθήκη που ήθελε έναν εκ των Κιθ Λάνγκφορντ ή Μπόμπι Μπράουν. Βλέποντας ότι ο πρώτος προέρχεται από μεγάλη αποχή και είναι αβέβαιο το πώς είναι το γόνατό του (που ήταν και ο λόγος που εντέλει έφυγε από την Κίνα), οι «ερυθρόλευκοι» ενέτειναν τις προσπάθειες τους για τον πρώην παίκτη των Χιούστον Ρόκετς.
Παροτι μάλιστα η πλευρά του αθλητή αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι επ αυτού, δηλώνοντας άγνοια, ο Ολυμπιακός «πρέσαρε» γερά τον Μπόμπι Μπράουν και εκτός απροόπτου κατάφερε να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Στα συν του η ευρωπαϊκή του εμπειρία και το γεγονός πως θέλει να έρθει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που έχει βλέψεις στην Ευρωλίγκα. O 33χρονος γκαρντ έχει φορέσει κατά σειρά τη φανέλα των Πρόκομ, Άρη, Όλντενμπουργκ, Σιένα και Μπεσίκτας.

Με την ιταλική ομάδα (2012-13), μάλιστα, πέρασε τις καλύτερες μέρες του, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Ευρωλίγκας, μετρώντας 18.8 πόντους και 5.3 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο «διπλό» της Σιένα στο ΣΕΦ με 72-74, πετυχαίνοντας 22 πόντους, συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριου λέι απ.

Παράλληλα, την ίδια σεζόν ο Μπράουν είχε ισοφαρίσει και ρεκόρ για τους περισσότερους πόντους σ’ ένα παιχνίδι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας 41 κόντρα στης Φενερμπάχτσέ (8/12 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 13/13 βολές σε 39:21).

 


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ