Αγγελόπουλος : «Όταν οι οπαδοί αγκαλιάσουν την ΑΕΚ, τότε όλα θα γίνουν»

Αγγελόπουλος : «Όταν οι οπαδοί αγκαλιάσουν την ΑΕΚ, τότε όλα θα γίνουν»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τα σχέδια που κάνει για την ΑΕΚ, το νέο γήπεδο που θέλει να ετοιμάσει, αλλά και την ανάγκη από τον κόσμο της Ένωσης να είναι στο πλευρό της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Έθνος αναφέρθηκε στα σχέδια του για το άμεσο μέλλον της Ένωσης, ειδικά μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων είναι ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου και όπως τόνισε θέλει να διεκδικήσει όλους τους τίτλους η ΑΕΚ, ενώ στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο ζητώντας την στήριξή του. Επίσης μίλησε για τη δημιουργία νέου γηπέδου ξεκαθαρίζοντας πως θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, ενώ στάθηκε και στην ταινία 1968.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγγελόπουλου:

Για τους τίτλους που ονειρεύεται με την ΑΕΚ: «Είμαι οπαδός, θέλω να δω την ομάδα μου να νικάει, αλλά θέλω να τη βλέπω να το κάνει με τον σωστό τρόπο. Θέλω να πάρουμε κι άλλους τίτλους, αν μπορούμε να τους διεκδικούμε όλους».

Για το πότε θα νιώσει ότι πέτυχε: «Θα το πω όταν θα δω το γήπεδο γεμάτο ή μάλλον, για να είμαι πιο ακριβής, όταν βλέπω σε κάθε ματς περισσότερο κόσμο από το προηγούμενο. Όταν οι οπαδοί αγκαλιάσουν την ΑΕΚ στο μπάσκετ, τότε όλα θα γίνουν. Η ομάδα θα έχει μια τεράστια αγκαλιά, ένα δίχτυ προστασίας, θα νιώθει την αγάπη και θα παίρνει δύναμη. Όλοι θα μας βλέπουν διαφορετικά, εγώ και οι συνεργάτες μου θα παίρνουμε δύναμη για να κάνουμε κι άλλες υπερβάσεις, σταδιακά όμως η ΑΕΚ θα είναι υπόθεση του κόσμου της. Και για να χρησιμοποιήσω μια φράση που χρησιμοποιήθηκε για την παρουσίαση της Αγια-Σοφιάς, τα τείχη που θα υψώσουμε θα προστατεύουν για πάντα την ΑΕΚ. Αυτό θα γίνει μέσα από τον κόσμο και τη συμμετοχή του».

Για το θέμα του γηπέδου: «Πιστεύω πως θα υπάρχουν σύντομα καλά νέα. Το σημαντικό ωστόσο είναι να ξαναβάλουμε το μπάσκετ στην καθημερινότητα του ΑΕΚτζή».

Για τα λάθη που έχει κάνει: «Πείτε μου ποιος δεν κάνει λάθη; Όσοι δουλεύουν κάνουν και λάθη. Όταν έχουμε τη δυνατότητα μέσα από τις αλλαγές να διορθώσουμε τα πράγματα, να μην το κάνουμε; Έτσι το βλέπω».

Για τις νίκες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Η διαφορά μας είναι πως κάνουν αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια. Είμαστε στην αρχή αυτής της διαδικασίας».

Για την ταινία του θριάμβου το 1968: «Η προβολή της ταινίας ήταν μια στάση, η κατάκτηση του τροπαίου στο Ηράκλειο μία δεύτερη στάση. Ο σταθμός είναι μακριά, το τρένο θα αναπτύσσει διαρκώς ταχύτητα, το ταξίδι είναι μεγάλο. Η ΑΕΚ μας ζητά πολλά και πρέπει να της τα δώσουμε. Θα το κάνουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ