Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει παίκτη απλά για να πάρει

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει παίκτη απλά για να πάρει

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει κατά πολύ την ομάδα του και όχι να προχωρήσει σε μία προσθήκη που θα γεμίσει το ρόστερ του.

Από το βράδυ του Σαββάτου στον Ολυμπιακό υπάρχουν αναταράξεις. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε μία κατάσταση σοκ από τον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ. Η ψυχολογία όλων έχει καταρρακωθεί και ένα τεράστιο ερώτημα πλανάται πάνω από το ΣΕΦ: «Γιατί αυτή η εικόνα στον τελικό;».

Ο Ολυμπιακός απέτυχε παταγωδώς στον τελικό του Κυπέλλου και είναι δεδομένο από ότι φαίνεται ότι θα ψαχτεί για την επόμενη μέρα.

Ποια είναι αυτή; Δεν τίθεται αρχικά θέμα Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Πειραιά. Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» στηρίζουν τον Έλληνα κόουτς, όπως συνηθίζουν να κάνουν σε κάθε προπονητή που έχει περάσει από την ομάδα.

Αυτό που φαίνεται ως επικρατέστερο σενάριο είναι η απόκτηση κάποιου παίκτη που θα τονώσει την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν έναν αθλητή που ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας, είναι ικανός στο σκοράρισμα και μπορεί να προσφέρει στο αμυντικό κομμάτι. Ονόματα υπάρχουν πολλά, ελάχιστα έχουν βγει προς τα έξω. Οι περιπτώσεις που κατά το παρελθόν είχα γραφτεί, μπορεί να ανασυρθούν από το συρτάρι, όμως δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο για το ποιος θα αποχωρίσει από το Λιμάνι.

Θα πρέπει να τονίσουμε, ότι τόσο ο Μπράιαν Ρόμπερτς όσο και ο Χόλις Τόμπσον δεσμεύονται με συμβόλαιο και για να διακοπεί η συνεργασία μαζί τους, θα χρειαστούν να δαπανηθούν χρήματα. Σε αυτά προσθέστε και τα λεφτά που μπορεί να θέλει η ομάδα για να πληρώσει κάποια ρήτρα (εάν ο παίκτης που θα πάρει έχει συμβόλαιο) και τα καταλαβαίνετε πως πρέπει να γίνει μία ακόμα υπέρβαση του ήδη επιβαρυμμένου μπάτζετ.

Την ίδια ώρα επιστρέφει ο Κιμ Τιλί, ο οποίος σίγουρα θα πάρει τη θέση του Ουίλτζερ στο ροτέισον ως πάουερ φόργουορντ των Πειραιωτών. Τι θα γίνει με τον Καναδό; Αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν είναι ορατό το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό, αφού έχει θετικά στοιχεία στην επίθεση, που είναι και το πρόβλημα των «ερυθρόλευκων». Εχει και τα προβλήματά του στην άμυνα, όμως υπερισχύει η παραγωγικότητά του.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες σχετικά με τον παίκτη που θα επιλεγεί από τους Πειραιώτες. Έχουν ουσιαστικά μείνει εννιά μέρες και όποια κίνηση γίνει, δεν θα είναι για τους τύπους. Εάν έρθει παίκτης θα γίνει για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και όχι απλά για να έρθει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ