Γιατράς : «Για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Γιατράς : «Για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Στόχο τη νίκη σε κάθε ματς έχει ως το τέλος της κανονικής περιόδου ο Προμηθέας Πατρών, όπως δήλωσε ο Μάκης Γιατράς.

Εστω κι αν δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στην επίθεση, ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στην άμυνα, για να εξηγήσει την σχετικά εύκολη νίκη του Προμηθέα επί του Πανιωνίου με 69-58.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε ένα κακό επιθετικό παιχνίδι. Αυτό έχει να κάνει και με τον Πανιώνιο, ο οποίος χαμήλωσε τον ρυθμό της αναμέτρησης. Πήγαμε το παιχνίδι σε ατομικές προσπάθειες και αυτό δεν ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Ελέγχαμε μεν το παιχνίδι, όμως χάναμε και κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξεφύγουμε με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ.

Είμαι ευχαριστημένος από την άμυνα. Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να εστιάσουμε πάνω στον Σακελλαρίου και στον Τσούπκοβιτς. Κάναμε μια νίκη ακόμη και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο της Πάτρας, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες της ημέρας μας βοήθησε. Απομένουν, πλέον, 10 αγωνιστικές και θα πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Ειλικρινά εύχομαι στον Πανιώνιο να επιτύχει τους στόχους του. Ο Βαγγέλης (σ. Ζιάγκος) είναι ένα αξιόλογο παιδί, μιας νέας γενιάς προπονητών, ο οποίος δουλεύει σκληρά και έχει αλλάξει την ομάδα του Πανιωνίου προς το καλύτερο. Προσωπικά θεωρώ ότι δύσκολα θα περάσει ομάδα από τη Νέα Σμύρνη. Η Α1 χρειάζεται τον Πανιώνιο.

Σε ό,τι αφορά τον Λίποβι, δεν αγωνίστηκε σήμερα καθώς χθες ανέβασε πυρετό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Αναφορικά με την συμμετοχή των Σκούφη και Μαντζούκα ταυτόχρονα στο τέλος, θέλω να επαναλάβω ότι τους πιστεύουμε και αυτούς, αλλά και άλλους νεαρούς μας παίκτες. Το θέμα είναι να μπαίνουν στο μέλλον και όταν θα καίει το παιχνίδι, δείχνοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν και τότε. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε καθημερινά με τα νέα παιδιά της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ