Τσαϊρέλης : «Πρέπει να σωθεί η παρτίδα»

Τσαϊρέλης : «Πρέπει να σωθεί η παρτίδα»

Ο Ελληνας φόργουορντ/σέντερ στάθηκε στην βοήθεια του κόσμου και μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας ώστε να βγάλουν τη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ήταν από τους κορυφαίους του Άρη κόντρα στην σημαντική νίκη επί του Λαυρίου. Ο Ελληνας φόργουορντ/σέντερ, μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην επίδραση που είχε ο κόσμος αυτοκράτορα στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και στη ψυχολογία των παικτών.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: «Όλοι ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα, παίζαμε με τη τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Δείξαμε ότι το θέλαμε. Έχει μπει το “πρέπει” σε συγκεκριμένα παιχνίδια, υπήρχε λίγο περισσότερο άγχος, αλλά βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση κι αν δεν κάναμε κάποια λαθάκια στο τέλος, θα ερχόταν πιο εύκολα η νίκη».

Ρωτήθηκε αν σήμερα ήταν αντίπαλος πρώτα το Λαύριο ή η ίδια η ομάδα και παραδέχθηκε πως: «Ο εαυτός μας είναι πρώτα από όλα. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο. Υπάρχει πίεση, το ξέρουμε αυτό, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την ενέργεια του κόσμου και του ΑΣ Άρη είπε: «Τον ευχαριστούμε πολύ. Μας έδωσε ενέργεια, τη χρειαζόμασταν. Όσο για την οικονομική βοήθεια, τους ευχαριστούμε όλους. Και να μη γινόταν αυτό, εμείς θα συνεχίζαμε να παίζουμε, γιατί έχει δρόμο η χρονιά και πρέπει να σωθεί η παρτίδα. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να δείχνουμε ένα θετικό πρόσωπο και να σώσουμε την ομάδα. Είναι κι αυτό στο μυαλό μας».

Για τη δική του απόδοση δεν θέλησε να πει κάτι: «Κανένα σχόλιο. Είχαμε τόσο άγχος που ούτε καν περνάει από το μυαλό μας (η προσωπική απόδοση). Είτε βάζαμε 20, είτε βάζαμε 2 το ίδιο θα ήταν. Ακούγεται γραφικό, αλλά είναι η αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ