Σκουρτόπουλος : Δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό

Σκουρτόπουλος : Δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στην αδυναμία των παικτών του να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του.

«Θέλαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα όμως δεν τα καταφέραμε. Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός υπάρχει πάντα το έξτρα κίνητρο. Να ανταποκριθείς, να βάλεις ένταση και ρυθμό. Και για μας αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΓΣΛ Φάρου και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση. Έκανε και δύο νέες προσθήκες και ίσως χρειαστεί χρόνο για να μονταριστεί εκ νέου. Να συνεχίσει έτσι, κάτι το οποίο είπα και στον κόουτς Πασκουάλ. Να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για την ομάδα του είπε ότι «έχουμε δύο εντός έδρας ματς και με τα Τρίκαλα. Παιχνίδια τα οποία θα καθορίσουν την χρονιά μας. Να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Από το να σωθούμε μέχρι να κοιτάξουμε τα playoffs. Να είμαστε υγιείς. Προβλήματα υπάρχουν, όχι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έξω από αυτόν».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να σκάσει κάτι. Δεν έχουμε άνθρωπο που θα εξαφανιστεί. Υπάρχει πρόβλημα τεχνογνωσίας και πρόβλημα στελέχωσης το οποίο συνδυάζεται με το οικονομικό. Υπάρχει δυσλειτουργία και έχουμε μείνει πίσω. Μου φαίνεται ότι πάμε για ρεκόρ. Όμως έχουμε εξαιρετικό κλίμα μέσα στην ομάδα με τους Έλληνες να κρατάνε τα ηνία, ενώ και οι Αμερικανοί μπορεί να μην είναι ονόματα, αλά είναι καλά παιδιά και θα στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Υπάρχουν κάποια έσοδα, να γίνει καλή χρήση και να μπορέσει η ομάδα αναπνεύσει. Να φύγει το άγχος της καθημερινότητας και να συνεχίσουμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ