Παναθηναϊκός : «Κρατάμε τη νίκη, δεν χαλαρώνουμε» είπε ο Πασκουάλ

Παναθηναϊκός : «Κρατάμε τη νίκη, δεν χαλαρώνουμε» είπε ο Πασκουάλ

O τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, έμεινε ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Φάρο, αλλά υπογράμμισε πως θέλει ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα ματς του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία εύκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Φάρο με το αποτέλεσμα (103-70) να αφήνει ικανοποιημένο τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του επισήμανε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να χαλαρώσουν, καθώς στο μέλλον πρέπει να κάνουν ανάλογες εμφανίσεις.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε βήμα-βήμα να προχωρήσουμε, να μην κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις», είπε όσον αφορά τους ξένους, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου έλεγε χαμογελαστός σε… άπταιστα ελληνικά: «Σιγά-σιγά…».

«Παίξαμε σοβαρά , δουλέψαμε σε κάποια πράγματα οποία έχουμε δοκιμάσει προπόνηση επιθετικά και αμυντικά και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά , κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, δώσαμε βοήθειες στην άμυνα, είμαστε σε καλό δρόμο.

Πρέπει να κρατήσουμε τη νίκη, αλλά δεν χαλαρώνουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε για τη συνέχεια. Για εμένα όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο, είναι παίκτες του Παναθηναϊκού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ