Αρβανίτης : «Θα την βρούμε την άκρη μας όπως το κάναμε και το 2012

Αρβανίτης : «Θα την βρούμε την άκρη μας όπως το κάναμε και το 2012

Μήνυμα ενόψει του αγώνα με το Λαύριο έστειλε μέσω του facebook ο Λευτέρης Αρβανίτης, ζητώντας από τον κόσμο να πάει στο Nick Galis Hall και να στηρίξει το εγχείρημα του Ερασιτέχνη και των οργανωμένων αγοράζοντας κουπόνια.

Με όλους του παίκτες του παρόντες θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τετάρτης (14/2, 18:00 – EΡTPLAY1, ΕΡΤ1 Basket League Show) το Λαύριο στο Nick Galis Hall ο Άρης. Το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό κυρίως από ψυχολογικής πλευράς με τον αυτοκράτορα να θέλει να βάλει τέλος στο σερί των εννέα σερί ηττών.

Στα θετικά για τον Παναγιώτη Γιαννάκη ότι δεν υπάρχει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. ΑΡΒΑΝΙΤΗΑΡΓΑΤην Τρίτη (14/2) οι κίτρινοι προπονήθηκαν μία φορά το απόγευμα, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης, παρακολούθησαν σε βίντεο τον αυριανό τους αντίπαλο».

Στο μεταξύ ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης έστειλε μήνυμα ενόψει του αγώνα με το Λαύριο, μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook: «Φίλες και φίλοι συναρειανοί, ο ΑΡΗΣ μας περνά μία άσχημη και επικίνδυνη περιπέτεια. Γνωρίζουμε όλοι μας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Όμως τώρα δεν χωρούν σκυμμένα κεφάλια, χαμηλωμένα βλέμματα, σκυθρωπά πρόσωπα.

Ναι απέχουμε πολύ από αυτό που είχαμε όλοι οραματιστεί για τον ΑΡΗ αλλά τώρα είναι η στιγμή που δεν πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα παρατήσουμε. Δεν επιτρέπεται να υποταχθούμε.

Ο ΑΡΗΣ, ο δικός μας ΑΡΗΣ, δεν τα παρατά ποτέ. Δεν νικιέται στην μάχη. Δεν παραδίνεται στα προβλήματά του, όσο μεγάλα και αν είναι αυτά. Η κιτρινόμαυρη Ιδέα, το μικρόβιο που έβαλαν στο αίμα μας οι παππούδες και οι πατεράδες μας, δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. 

Τον δρόμο αυτόν τον χάραξαν με ιδρώτα και αίμα οι ιδρυτές αυτού του Συλλόγου, τον πέρασαν στις επόμενες γενιές και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουμε. Δεν είναι άλλος από την πλήρη και ολόψυχη στήριξη στον αυτοκράτορα που τόσες φορές μας έχει κάνει περήφανους!!! Στηρίζουμε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ τις δυνάμεις την κίνηση του Α.Σ. και των συνδέσμων για οικονομική ενίσχυση αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα και συνεχίζουμε μέχρι να βγούμε από το αδιέξοδο. Θα την βρούμε την άκρη μας όπως το κάναμε και το 2012».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ