Ολυμπιακός : Με 13 παίκτες και σκέψεις συντήρησης

Ολυμπιακός : Με 13 παίκτες και σκέψεις συντήρησης

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με γεμάτη αποστολή στα Τρίκαλα και τον Σφαιρόπουλο να σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες.

Την ώρα που ο Κιμ Τιλί ανεβάζει ρυθμούς και προσπαθεί να επανέλθει στα παρκέ για τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν για τα Τρίκαλα, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα.

Το… οξύμωρο για τα δεδομένα των Πειραιωτών είναι πως στην αποστολή είναι 13 παίκτες, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να προσανατολίζεται στο να ξεκουράσει κάποιους από τους αθλητές του που έχουν τραβήξει μπόλικο κουπί όλο αυτόν τον καιρό.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου το Σάββατο στην Κρήτη με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Παπανικολάου έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Στις 16 του μηνός αναμένεται να ενσωματωθεί ο Νίκος Αρσενόπουλος στις προπονήσεις της Εθνικής Εφήβων, μαζί με τους επίσης νεαρούς Ανδρέα Τσουμάνη και Θωμά Ζευγαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ