Γαλατσόπουλος : «Δώσαμε μήνυμα ενότητας του μπάσκετ στο All Star Game»

Γαλατσόπουλος : «Δώσαμε μήνυμα ενότητας του μπάσκετ στο All Star Game»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε για το 22ο All Star Game και τόνισε πως η γιορτή αυτή έδωσε ένα μήνυμα ενότητας για το μπάσκετ. Παράλληλα, στάθηκε και στα στοιχεία που μπορούν να αναπτύξουν το προϊόν ακόμα περισσότερο.

Μέσα από το All Star Game της Πάτρας δόθηκε ένα μήνυμα ενότητας του μπάσκετ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο οποίος στάθηκε και στα όσα μπορούν να γίνουν για την βελτίωση και την ανάπτυξη του προϊόντος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

Για το All Star Game στην Πάτρα: «Πραγματικά ήταν μία δύσκολη απόφαση, που πήραμε πριν από τρεις μήνες. Κάθε χρόνο πρέπει να γίνεται και πρέπει να γίνει θεσμός. Σίγουρα η οικονομική συγκυρία ήταν δύσκολη, αλλά το τολμήσαμε και νομίζω ότι πετύχαμε. Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο δράσεις. Το αγκάλιασε ο κόσμος και η εικόνα του γηπέδου που ήταν κατάμεστο και δεν είχε θέση, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία. Κερδίσαμε καινούριους φιλάθλους στο μπάσκετ. Δώσαμε ένα μήνυμα για την ενότητα στο μπάσκετ. Για να πετύχει αυτό που κάναμε χθες, είχε πολλούς συντελεστές. Όλοι μαζί το θέλαμε και συνεργαστήκαμε και βγήκε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα».

Για τους παράγοντες στο μπάσκετ: «Πλέον και στο πρωτάθλημα έχουν μπει νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη, διάθεση, βάζουν χρήματα και είναι από τα θετικά του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα βγουν κι άλλοι άνθρωποι. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι χαράς που έχει ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν έχει βία».

Για το πώς θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα: «Και αυτό σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες σιγά σιγά βάζουν νεαρούς Έλληνες παίκτες και είναι η βάση για κάθε ομάδα. Χρειάζονται και οι ξένοι, αλλά το ελληνικό στοιχείο φέρνει τις επιτυχίες. Το βλέπουμε αυτό σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι οποίοι διαπρέπουν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια».

Για τον ΕΣΑΚΕ: «Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στον ΕΣΑΚΕ, είναι να τον διοργανώσουμε. Ο στόχος είναι εξωστρέφεια, οργάνωση και μάρκετινγκ. Αυτό που θα αλλάξει είναι να πετύχαμε την κεντρική διαχείριση των πραγμάτων. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ένας παράγοντας που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Από ‘κει και πέρα, θα εξετάσουμε τα τηλεοπτικά και χορηγικά θέματα για να βοηθήσουμε τις ομάδες και να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έρχονται εταιρίες στο μπάσκετ, όπως στο All Star Game με τις ΕΚΟ και Λουξ και πρέπει να επιστρέφουν κάτι από αυτό που εισπράττουν».

Για το γεγονός ότι θα πρέπει από νωρίς να είναι γνωστές οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α1: «Είναι σημαντικό θέμα. Αυτό που ζήτησα από τον Υπουργό και την ΕΕΑ είναι να τρέξουν οι διαδικασίες. Όταν τελειώνει το πρωτάθλημα και ξέρουμε τις ομάδες που είναι να ανέβουν, η διαδικασία να είναι άμεση και γρήγορη. Χωρίς πολλές συνεδριάσεις επιτροπών για να ξέρουμε ποιες ομάδες πρέπει να συμμετέχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ