Μαυροειδής : «Συγκεντρωμένοι στο Ρέθυμνο, όχι στον Ολυμπιακό»

Μαυροειδής : «Συγκεντρωμένοι στο Ρέθυμνο, όχι στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ δεν πρέπει να παρασυρθούν από το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο και συγκεντρωθούν στο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο.

Focus στο Ρέθυμνο και όχι στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος τόνισε πως οι Κρητικοί είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα αν της δοθεί χώρος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Έλληνας σέντερ στο blog του στο ΕΣΑΚΕ:

«Συγκεντρωμένοι στο Ρέθυμνο

Ψυχολογικά βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά και τη νίκη επί της Μπαϊρόιτ για το Basketball Champions League, η οποία μας έδωσε την πρόκριση στην φάση των «16» θεσμού. Δεν ήταν με το μέρος μας οι πιθανότητες, αλλά δείξαμε ψυχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τέλος καλό, όλα καλά. Πλέον, περιμένουμε την κλήρωση της Τετάρτης για να μάθουμε τον αντίπαλο μας.

Από κει και πέρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Σήμερα ταξιδεύουμε για την Κρήτη, καθώς αύριο αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο και το Σάββατο είναι ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε τον τελικό να μας παρασύρει και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με το Ρέθυμνο. Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει τι μπορεί να καταφέρει, όταν της δώσεις χώρο.

Θέλει σοβαρότητα και τα σαράντα λεπτά του αγώνα. Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος του 1ου γύρου και πιστεύω ότι δεν θα αφήσουμε την ψυχολογία μας να πέσει ενόψει του τελικού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ