Ολυμπιακός : Έξαλλοι με την ΕΟΚ!

Ολυμπιακός : Έξαλλοι με την ΕΟΚ!

Οι «ερυθρόλευκοι» νιώθουν πως αδικήθηκαν παράφορα στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Όλη η Ελλάδα είδε την αντίδραση του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά να μιλάει για καθαρή ευθύνη των διαιτητών, οι οποίοι κατά τον ίδιο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν ήταν όμως μόνο ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έξαλλος από την αντιμετώπιση που δέχθηκε η ομάδα του στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Στον Ολυμπιακό τα έχουν με την ΕΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να… βράζουν από τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ και τις διαιτητικές αποφάσεις των Αναστόπουλου, Πηλοΐδη και Παναγιώτου. Έχουν λοιπόν ως σκοπό να το φτάσουν στα άκρα και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην παρακολουθήσουν παρόμοιες στιγμές στα παιχνίδια που θα κρίνουν τίτλους.

Παρότι η προσοχή όλων στον Πειραιά έχει στραφεί πια στην αναμέτρηση με την Φενέρ την Πέμπτη, δεν πρόκειται οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν με σταυρωμένα χέρια αναφορικά με την ΕΟΚ, έχοντας πλέον για τα καλά νιώσει προσβεβλημένοι για τα όσα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ.

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε κινήσεις από την μεριά του Ολυμπιακού. Ακόμα δεν είναι σίγουρο μάλιστα εάν θα βρεθεί αντιπρόσωπος της ομάδας στην κλήρωση των διαιτητών στην ΚΕΔ την Τετάρτη, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πια, εάν επιτέλους θα μπουν και οι διαιτητές της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ