Άρης: «Φιρμάνι» από Ντραγκίσεβιτς, εξελίξεις από το ραντεβού Λάσκαρη-Αρβανίτη

Άρης: «Φιρμάνι» από Ντραγκίσεβιτς, εξελίξεις από το ραντεβού Λάσκαρη-Αρβανίτη

Θηλιά από Ντραγκίσεβιτς για την ΚΑΕ Άρης, καθώς επιδικάστηκαν επιδικάστηκαν 128.000 δολάρια. Εν αναμονή εξελίξεων από το ραντεβού των Λάσκαρη - Αρβανίτη στην Αθήνα.

Η ΚΑΕ Άρης δεν φρόντισε να ρυθμίσει τις οφειλές προς τους παίκτες στους οποίους χρωστούσε χρήματα και μία-μία οι προσφυγές, άρχισαν να σκάνε. Μετά από αυτές των Μαρμπλ και Καββαδά (συνολικό ποσό οφειλής γύρω στις 320.000 ευρώ), ήρθε νέο «φιρμάνι», καθώς οι κίτρινοι καλούνται να καταβάλλουν 128.000 ευρώ στον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς!

Τόσα επιδίκασε η FIBA, μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Σέρβος φόργουορντ. Μάλιστα ο Αρης καλείται να ρυθμίσει άμεσα την εν λόγω οφειλή, καθώς βάσει των κανονισμών που ισχύων θα κληθεί να αντιμετωπίσει το λεγόμενο BAN. Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι θα μπορύν να κάνουν μεταγραφές παικτών το letter of clearance των οποίων βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Να σημειώσουμε ότι η υπόθεση του Ντραγκίσεβιτς εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα, με την απόφαση να κοινοποιείται στην ΚΑΕ πριν από έξι ημέρες (στις 17/01).

Εξελίξεις ενόψει στο διοικητικό
Εξάλλου, με ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό (23/1) ραντεβού ανάμεσα στους Νίκο Λάσκαρη και Λευτέρη Αρβανίτη που θα συναντηθούν το βράδυ (19:00) στην Αθήνα.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΚΑΕ θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει πρόταση βιωσιμότητας της ΚΑΕ στον μεγαλομέτοχο της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να προτείνει στον Λάσκαρη να του δοθεί σε απόλυτο βαθμό η διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα ο κ. Αρβανίτης θα ζητήσει να οριστεί διοικητικό συμβούλιο από το Πρωτοδικείο και μαζί θα ζητήσει πληρεξούσιο για να μεταβιβάσει τις μετοχές σε όποιους θέλουν να αναλάβουν τα χρέη. Επίσης, ο Νίκος Λάσκαρης θα πρέπει να δεσμευτεί ότι δεν θα μετοχοποιήσει τα χρήματα που έχει βάλει στην ΚΑΕ.

Πάντως η πλευρά Αρβανίτη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της όσον αφορά τις οικονομικές δυνατότητες που έχει. Κι αυτό είναι σημαντικό, καθώς μόνο για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας χρειάζονται τουλάχιστον 700.000 ευρώ.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ουσιαστικά ο Αρης είναι ακέφαλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του Νίκου Λάσκαρη Μάνος, έχει αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ματς με τον Κολοσσό, μερίδα οπαδών του Άρη επιτέθηκε φραστικά στον Μάνο Λάσκαρη, ζητώντας του εξηγήσεις για το ότι ο καιρός περνάει και αντί η κατάσταση να βελτιώνεται, χειροτερεύει.

Πέρα από όλα αυτά, ο Γκαρι Μπελ φαίνεται πως έχει φτάσει στα όρια του και δεν αποκλείεται το ματς με τη Μπέσικτας την Τετάρτη (24/1), να είναι και το τελευταίο με την κίτρινη φανέλα για τον Αμερικανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ