ΚΑΕ Άρης : «Δεν θα ανεχθούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

ΚΑΕ Άρης : «Δεν θα ανεχθούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

Οργή στον Άρη για τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα, με τελευταίο παράδειγμα το πρόσφατο ματς με το Ρέθυμνο, στο οποίο ο γηπεδούχοι εκτέλεσαν 30 βολές και οι κίτρινοι μόλις 13.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ειδικά στην Basket League έχει ο Αρης, με τελευταίο παράδειγμα το πρόσφατο ματς στο Ρέθυμνο, στο οποίο ο αυτοκράτορας ηττήθηκε με 80-73.
Ετσι την Τρίτη (16/1) οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζουν πως υπομονή τους έχει εξαντληθεί και πως δεν θα ανεχθούν άλλες τέτοιες διαιτησίες.

Την περασμένη Κυριακή (14/01) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη κακής διαιτησίας για την ομάδα μας τη φετινή σεζόν. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε την αδικία που συντελέστηκε εις βάρος του ΑΡΗ.

Θα περίμενε κανείς από τον πιο έμπειρο εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, να πάρει τις περισσότερες αποφάσεις στη διάρκεια του αγώνα, έναντι των άλλων δύο πιο άπειρων, ειδικά σε φάσεις που κρίνουν το παιχνίδι. Αντί να «αποφασίσουν» για την τελική έκβαση του αγώνα οι παίκτες, όπως αρμόζει, αποφάσισαν οι διαιτητές.

Η γηπεδούχος ομάδα εκτέλεσε συνολικά 30 βολές, έναντι 13 των δικών μας παικτών. Υπήρξαν περιπτώσεις, που οι διαιτητές δεν σφύριζαν με τα ίδια κριτήρια και «έκλεισαν» τα μάτια σε φάουλ, που έγιναν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, εις βάρος των παικτών μας.

Η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί και δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες, που θα «κλέβουν» τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παικτών μας μέσα στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ