Αντετοκούνμπο : «Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο»

Αντετοκούνμπο : «Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και το δύσκολο ματς με τη Φενέρμπαχτσε που ακολουθεί.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Τσάβι Πασκουάλ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ. Ο νεαρός φόργουορντ βοήθησε πάρα πολύ στην άμυνα με την ενέργεια και την πίεσή του αποτελώντας μια από τις καλές λύσεις στα χέρια του Καταλανού προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ του «τριφυλλιού» στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ:

– Θανάση, η επιβλητική εμφάνιση απέναντι ΑΕΚ, οφείλεται και στον αποκλεισμό από το Κύπελλο;

«Δεν ξέρω αν οφειλόταν σε αυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Σε όλους τους αγώνες μπαίνουμε στο παρκέ για τη νίκη. Αυτό κάναμε και χθες. Θέλαμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε αφού ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος».

– Η ομάδα δείχνει κάθε παιχνίδι και καλύτερη. Έχετε να δώσετε πολλά ακόμη; Σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε με άριστα το 100; 

«Θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Με εξαίρεση το Κύπελλο, σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο αλλά σίγουρα βάσει των δυνατοτήτων μας νομίζω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο».

– Τώρα έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε…

«Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στην έδρα της, μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ