Πασκουάλ: «Παίξαμε πολύ σοβαρά και με συγκέντρωση»

Πασκουάλ: «Παίξαμε πολύ σοβαρά και με συγκέντρωση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τσάβι Πασκουάλ.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, από την εμφάνιση της ομάδας του και την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Όσον αφορά τον μεγάλο άτυχο της αναμέτρησης, Ματ Λοτζέσκι, ενημέρωσε ότι θα γίνει μαγνητική για να εξετασθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα των πρασίνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καταλανός κόουτς του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε πολύ σοβαρά, με πολύ καλή συγκέντρωση. Πρακτικά θα μπορούσα να πω ότι για 40 λεπτά ήμασταν στο ίδιο επίπεδο. Αν πρέπει να πω κάποια αρνητικά σημεία, θα πω κάποιες περιπτώσεις στον αιφνιδιασμό όπου χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, ότι παίξαμε με μία ομάδα που μας απέκλεισε στο Κύπελλο και της εύχομαι καλή επιτυχία. Μέχρι σήμερα η ΑΕΚ δεν είχε χάσει κανένα ματς στην έδρα της, οπότε είναι επιτυχία για εμάς».

Για το αν τους έδωσε έξτρα κίνητρο η ήττα στο Κύπελλο: «Το βασικό κίνητρο ήταν να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Φυσικά δεν μας αρέσει να μας κερδίζει δύο φορές κάποια άλλη ομάδα».

Για τις 16 ασίστ στο πρώτο και 0 στο δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού: «Μου προκαλεί έκπληξη. Δεν γνώριζα το συγκεκριμένο στατιστικό, αλλά αν ισχύει είναι επειδή έχουμε πολλά λάθη σε αιφνιδιασμούς και σε τελική πάσα. Όταν ήμασταν ένας με ένας, χάσαμε αρκετά σουτ κοντά στο καλάθι».

Για τον Λοτζέσκι αν έχει νέο: «Θα κάνει μια μαγνητική. Είναι νωρίς για να μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα».

Για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αν έχει κλειδώσει και το πόσο βοηθάει τον Παναθηναϊκό ενόψει Euroleague: «Δεν το έχω αυτό καθόλου στο μυαλό μου. Ξέρω τα επόμενα ματς. Έχουμε δύσκολο ματς με Λαύριο την επόμενη Δευτέρα. Έχουμε επίσης Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα, οπότε έχουμε γενικά, πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ