Περιστέρι : Ευχαρίστησε τον κόσμο του

Περιστέρι : Ευχαρίστησε τον κόσμο του

Το Περιστέρι με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια του 2017.

Το Περιστέρι διένυσε ένα εκπληκτικό 2017, μέσα στο οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α2, ενώ βρίσκεται και στην κορυφή της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας με 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Παράλληλα, το νικηφόρο σερί της ομάδας των Δυτικών προαστίων έφτασε τις 26 νίκες, καθώς είχε 15 συνεχόμενα ροζ φύλλα αγώνα από τη σεζόν 2016-17.

Οι ιθύνοντες του Περιστερίου θέλησαν με ανακοίνωση τους να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι την στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, και να τους υποσχεθούν ότι οι καλύτερες ημέρες για τους Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης έρχονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ολοκλήρωσε με τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017!

Μια χρονιά υπέροχη για την αγαπημένη μας ομάδα, η οποία τρέχει ένα σερί 26 νικών στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, 15 για την σεζόν 2016-17 και 11 για την φετινή, που φέρνει τον ΓΣΠ μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας κι έτοιμο για τη μεγάλη του επιστροφή στην Α1.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί χωρίς την στήριξη του υπέροχου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟΥ κόσμου, που έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Δεν έχει σταματήσει να την στηρίζει και να την ενθαρρύνει, με ένα υπέροχο-μοναδικό τρόπο, είτε αγωνίζεται εντός έδρας, είτε εκτός, μετατρέποντας κάθε γήπεδο σε σπίτι μας.

Η διοίκηση το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του ΓΣ Περιστερίου, λοιπόν, έχουν να πουν ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους φιλάθλους μας, που αποτελούν την βάση όλων αυτών των επιτυχιών, τονίζοντας, παράλληλα, ότι τους θέλουν ακόμα πιο κοντά στην ομάδας μας με την υπόσχεση ότι… ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ