Με μπάσκετ γιόρτασαν τα 109 χρόνια στον Ηρακλή (pics+vid)

Με μπάσκετ γιόρτασαν τα 109 χρόνια στον Ηρακλή (pics+vid)

Τα τμήματα ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ του Ηρακλή γιόρτασαν μαζί την συμπλήρωση 109 ετών από την ίδρυση του συλλόγου με παιχνίδι με την «πορτοκαλί θεά» στο Ιβανώφειο.

Ποδοσφαιριστές, βολεϊμπολίστες και καλαθοσφαιριστές του Ηρακλή έπαιξαν μπάσκετ στο Ιβανώφειο για την συμπλήρωση 109 ετών από την ίδρυση του «Γηραιού».

Τα τρία τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ) ομαδικών σπορ του Ηρακλή γιόρτασαν μαζί την επέτειο του συλλόγου και έδωσαν το μήνυμα ότι ο «Γηραιός» ενωμένος μπορεί να πετύχει πολλά.

Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ομάδας του μπάσκετ του Ηρακλή:

«Μήνυμα ενότητας και περηφάνιας έστειλαν σήμερα από το Ιβανώφειο οι αθλητές, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, με αφορμή την εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ για τα 109 χρόνια ζωής και προσφοράς του Συλλόγου και τη συμπαράσταση των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Μια εκδήλωση που «ένωσε», σε μια πρωτοποριακή… αναμέτρηση μέσα στο παρκέ, τους αθλητές και των τριών τμημάτων και απέδειξε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ προχωρά αποφασισμένος παρά τις «αντιξοότητας» που το κατεστημένο εδώ και χρόνια – επί της ουσίας, από τη… γέννησή του προ 109 ετών – βάζει.

Παρόντες σύσσωμοι οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ, που έδωσαν τα… «φώτα» τους, όντες «οικοδεσπότες» στο «οικογενειακό παιχνίδι», στους συναθλητές τους, του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ, ενώ ο αρχηγός Γιάννης Γκαγκαλούδης έφτιαξε μια… ανταγωνιστική ομάδα, με Τάσο Κατσαμπή, Λάμπη Μπαμπαλιούτα, Χρήστο Ρόβα, Κώστα Στεφανή, Δημήτρη Εφραιμίδη, που κατάφερε να επικρατήσει στο… «χρυσό καλάθι», μετά από εντυπωσιακές ενέργειες εκατέρωθεν, την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Βαγγέλη Αλεξανδρή, με Βασίλη Αγγελακόπουλο, Φοίβο Κάτσιο, Θανάση Τσούκα, Αποστόλου, και άλλους αθλητές του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου. Το τζάμπολ έγινε φυσικά ανάμεσα σε… ισοϋψείς αντιπάλους, τον Ντομαγκόι Μπούμπαλο και τον Νίκο Κατσούλη, με νικητή, φυσικά, τον δεύτερο! Το «χρυσό καλάθι» πέτυχε, και μάλιστα με εντυπωσιακό τρίποντο με ταμπλό, ο Κώστας Στεφανής, που αποθεώθηκε!

Ευχές για υγεία και νίκες, αλλά και δύναμη, έδωσαν τόσο οι προπονητές των τριών τμημάτων, Β.Αλεξανδρής, Σ.Αναστασιάδης, Γ.Ορφανός, οι Γ.Γκαγκαλούδης, Λ.Μπαμπαλιούτας, Τ.Κατσαμπής, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Γ.Σ. κ. Γ.Βλαχόπουλος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Φ.Θέος, ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου της ΑΕ Ηρακλής, Ν.Βαφειάδης, ο επικεφαλής του ΤΑΑ, Μ.Καλαϊτζίδης, οι Φ.Τουντζιάρης, Φ.Γκιζέλης, Δ.Αδάμου, Θ.Δούνης, η πλειοψηφία των συμβούλων των παραπάνω τμημάτων, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θ.Δρακόπουλος, που βρισκόταν εκτός Θεσσαλονίκης για επαγγελματικούς λόγους.

Μετά την όμορφη οικογενειακή αναμέτρηση, που έστειλε το μήνυμα πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ενωμένος μπορεί να πετύχει πολλά, ακολούθησε στα γραφεία του Γ.Σ. εορταστική συνεδρίαση του δ.σ., παρουσία εφόρων και αθλητών, όπου κόπηκε και η παραδοσιακή τούρτα και ανταλλάχθηκαν ευχές για υγεία και δύναμη σε όλα τα τμήματα του περήφανου Συλλόγου».

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση του Ηρακλή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ