Παπάγος: «Ο Χολαργός αγοράζει οπαδούς και… ανόδους»

Παπάγος: «Ο Χολαργός αγοράζει οπαδούς και… ανόδους»

Η κόντρα μεταξύ Παπάγου και Χολαργού φαίνεται να κρατάει καλά μετά την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παπάγου, αφήνοντας αιχμές για τους φιλάθλους του Χολαργού και τον τρόπο που ανέβηκε κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Σήμερα διεξήχθη σε άριστες συνθήκες στο κλειστό του Παπάγου ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην […]

Η κόντρα μεταξύ Παπάγου και Χολαργού φαίνεται να κρατάει καλά μετά την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παπάγου, αφήνοντας αιχμές για τους φιλάθλους του Χολαργού και τον τρόπο που ανέβηκε κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Σήμερα διεξήχθη σε άριστες συνθήκες στο κλειστό του Παπάγου ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην ομάδα μας και στην γειτονική ομάδα του Χολαργού. Κατά γενική ομολογία των πάντων η φιλοξενία μας υπήρξε υποδειγματική, παρόλα αυτά ο αγώνας αμαυρώθηκε από τα εμετικά αντεθνικά συνθήματα 40 “φίλων” της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού. Φαίνεται ότι ο “γειτονικός” σύλλογος πέρα από αγορασμένες ανόδους και παρακάλια για σωτηρίες, ελλείψει κόσμου, αγοράζει και οπαδούς.

Έτσι εφοδίασε μαζικά με προαγορασμένα εισιτήρια από την ομάδα μας τα εν λόγω άτομα που ουδόλως ασχολήθηκαν με τον αγώνα παρά επιδόθηκαν σε ύβρεις εναντίον των κατοίκων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και ακόμη και εναντίον της πατρίδας μας που θα έκαναν και τον τελευταίο Έλληνα να ντρέπεται. Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και που σήμερα ήταν συγκλονιστικός.

Το Δ. Σ. του Α.Σ. Παπάγου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ