Τζέιμς : Πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα

Τζέιμς : Πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με καταλανικό δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα έχει ως Νο1 επιλογή για τη θέση του γκαρντ, τον Μάικ Τζέιμς που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους Φίνιξ Σανς.

Μπορεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς να… γυροφέρνει τον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό, ωστόσο σύμφωνα με την καταλανική «Mundo Deportivo» ο Αμερικανος γκαρντ αποτελεί βασικό στόχο της Μπαρτσελόνα.

Οι μπλαουγκράνα αναζητούν έναν ποιοτικό γκαρντ, καθώς ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από την ομάδα της Βαρκελώνης, όντας κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Εφόσον η μεταγραφή του Ράις ολοκληρωθεί, τότε η Μπάρτσα αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για τον Τζέιμς, ο οποίoς προσφάτως έμεινε ελεύθερος από τους Φίνιξ Σανς, παραμένοντας χωρίς ομάδα ως τώρα.

Οι Καταλανοί περιμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ράις έτσι ώστε να γλιτώσουν το υπόλοιπο του συμβολαίου του (κάπου στα 4 εκατ. δολάρια συνολικά), το οποίο θα μπορούν στη συνέχεια να διαθέσουν στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να αποχωρήσει κι άλλος παίκτης από την ομάδα, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι ίσως αυτός να είναι ο Ρακίμ Σάντερς. Ο Αμερικάνος γκαρντ/φόργουορντ δεν βρισκόταν καν στην αποστολή που χθες αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο Νίκος Γκάλης, ενώ γενικότερα ο Σίτο Αλόνσο δεν του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ