Γκάλης: «Να αγωνίζεστε, όπως έκανα εγώ, να αγαπάτε αυτό που κάνετε»

Γκάλης: «Να αγωνίζεστε, όπως έκανα εγώ, να αγαπάτε αυτό που κάνετε»

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για το «Nick Galis Hall of Famous Game» και παράλληλα έδωσε τις συμβουλές του στους νέους αθλητές.

Στο πλαίσιο του «Nick Galis Hall of Famous Game», που φιλοξενείται στο κλειστό του Αγίου και έχει φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Νίκος Γκάλης μίλησε αποκλειστικά στο Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, εξηγώντας πώς ένιωσε μπαίνοντας ξανά στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

«Ήταν μεγάλη χαρά για μένα. Αυτά τα παιδιά μας δίνουν δύναμη. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές, οι ήρωες. Σε συγκινεί απίστευτα η προσπάθεια που κάνουν», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μπάσκετ όλων των εποχών και συνέχισε χαρακτηρίζοντας ως πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του την είσοδο στο Hall of Fame: «Αυτή είναι η κορυφή για έναν αθλητή του μπάσκετ. Χάρηκα πολύ, όχι μόνο για μένα αλλά και για την Ελλάδα, γιατί ακούστηκε παγκοσμίως το όνομά της».

Τέλος, ο Γκάλης έστειλε και το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο: «Να αγωνίζεστε, όπως έκανα εγώ. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε. Αν αγαπάς και δουλεύεις σκληρά θα βγεις πετυχημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ